Projekti i Albania Bay Marina siguron ndërtimin e marinës së parë moderne dhe investimeve të pasurive të patundshme në bregdetin shqiptar. Projekti është vendosur në qytetin e Durrësit, qyteti i dytë pas Tiranës, kryeqyteti i Shqipërisë. Durrësi është porti më i madh tregtar i Ballkanit jug-perëndim.

Klient name

Logo

Category

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.