Donna Salus është një klinikë fertiliteti dhe riprodhimi, që ofron një kujdes shumë të lartë mjekësor në konceptimin e një shtatzanie. Shërbimet tona mbulojnë një spektër të gjerë diagnostikimesh dhe trajtimesh, nga konsulenca, vizitat, deri tek mbështetja aktive në trajtimin e infertilitetit dhe diagnostikimit gjenetik. Ne punojmë në një mënyrë transparente, precize, duke përdorur teknikat më moderne mjekësore dhe mbi të gjitha me një qasje absolutisht individuale ndaj pacientit.

Klient name

Logo

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.