Electrova eshte nje kompani e krijuar ne vitin 2016 por me nje staf te specializuar me mbi 15 vite experience ne fushen e sigurise elektronike te ndjekur me trajnime dhe specializime te here pas hershme jashte vendit ne kompanite me me emer ne Europe si: Schrack Seconet, Bosch Group, General Elektrik, Teletek Elektronics, etj.

Klient name

Logo

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.