Occari & Partners Ltd, është filiali në Mbretërinë e Bashkuar i shoqatës profesionale multidisiplinare të grupeve “Occari & Garbo”.
Qëllimi i korporatës i Occari & Partners është të ofrojë shërbim cilësor:

Për bizneset italiane që dëshirojnë të operojnë në Angli;
Për bizneset britanike të interesuara për zhvillimin e projekteve industriale në Itali dhe në tregjet e tjera të mbuluara nga Firma.

Klient name

Logo

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.