Edukimi në Zvicër – Punësimi në Zvicër
BHMS është një nga shkollat ​​kryesore të mikpritjes në botë, e vendosur në zemër të Luzernit, një qytet i gjallë dhe i bukur në Zvicër.

Industria e mikpritjes globale po përjeton një nivel të pashembullt rritjeje dhe është një nga punëdhënësit më të mëdhenj në botë. Dekada e fundit ka parë zhvillimin e mundësive emocionuese të karrierës në hotele, ngjarje, linja ajrore, temë parqe, linja lundrimi, rekreacion dhe argëtim. Shoqëruar me rritjen e sektori i shërbimeve më të gjera në mbarë botën, nuk ka pasur kurrë një nevojë më të madhe për të menaxherët e shumë-kualifikuar që janë të fokusuar në biznes dhe konsumatorë në fushat që lidhen me to për shërbimet luksoze, menaxhimin e shitjes me pakicë, marketingun e shërbimit, markimin dhe njerëzimin menaxhimin e burimeve.

Klient name

Logo

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.