Mjeku i kompanisë është një pozicion me kohë të pjesshme dhe kujdeset për çështjet të ndryshme të lidhura me shëndetin dhe mirëqënien e stafit. Ai siguron ndihmën e nevojshme për stafin dhe kontrollon vazhdimisht ambientet e punës së kompanisë nëse janë në përputhje me kërkesat e ligjit. Mjeku është përgjëgjës për evidentimin e situatës shëndetësore të stafit, gjithashtu është përgjegjëse për dosjet mjeksore të punëmarrsit dhe për këshillimin e vazhdueshem mbi çështje të ndryshme lidhur me shëndetin dhe sigurinë në punë.

Klient name

Logo

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.