Kompania “Lajthiza Invest” sh.a, e themeluar ne vitin 1999, ka investuar qe nga viti 1996 ne zonen Veri-Lindore te Shqiperise ne aksin e Rruges Kombetare Shkoder-Kukes, pikerisht ne Komunen e Qafes Malit ne fshatin Lajthize, Puke, ne Stabilimentin e Prodhimit dhe Ambalazhimit te ujrave Natyrale.

Kjo eshte nje zone e thelle malore ku Stabilimenti ngrihet ne lartesine 1.200 m ndersa burimi del nga nje lartesi 1600 m mbi nivelin e detit.

Klient name

Logo

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.