Për më shumë se 18 vjet ne kemi demonstruar seriozitetin dhe përkushtimin për mirëqenien e pacientit duke siguruar produktin e duhur në kohën e duhur dhe dozën e duhur. Ne kemi dëshmuar besueshmëri dhe angazhim të pakompromis drejt një bashkëpunimi profesional me farmacitë dhe tregtarët e tjerë me shumicë që veprojnë në territorin e Shqipërisë. Angazhimi ynë, falë stafit tonë profesional dhe të motivuar, është në përputhje me zhvillimet dhe azhurnimet më të fundit të shërbimit të kujdesit shëndetësor. Për të përmbushur angazhimet tona menjëherë ndaj partnerëve tanë, ne jemi vazhdimisht të përqendruar në marrjen e mendimeve të të gjithë personave të përfshirë në kujdesin e jetës dhe shëndetit njerëzor, kjo arrihet duke dëgjuar rekomandimet e tyre dhe duke mësuar nevojat e tyre. Ne marrim pjesë në çdo ngjarje të shërbimit të kujdesit shëndetësor, kryejmë sondazhe të ndryshme për pacientët dhe farmacistët, bashkëpunojmë ngushtë me organizata qeveritare dhe joqeveritare, e gjithë kjo me qëllim të arritjes së një shërbimi më të mirë shëndetësor në territorin e Shqipërisë. Ekipi ynë është i motivuar të jetë një i suksesshëm dhe ky është një angazhim për të cilin ne nuk e negociojmë.

Klient name

Logo

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.