Ne kemi besuar gjithmonë se të shërbesh kafenë më të mirë do të thotë përzierje ekspertizash dhe shije kokrrash kafeje nën firmën e Segafredo Zanettit. Ishte kjo bindje që nisi themelimin e “KLAR Shpk” në 2005 si një Distributor të Autorizuar të Segafredo Zanettit në Shqipëri dhe që sot është një nga liderat në tregun e kafesë.

Klient name

Segafredo Zanetti Albania

Logo

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.