Kompania u hap në 2004 në Conscio (Treviso). Themeluar nga Matteo Zanetti, Segafredo Zanetti Cafe System prodhon kapsula dhe pods kafeje. Sistemi i kafesë është rezultat i dëshirës së Shërbimit të Kafe për të konkurruar në tregun botëror që zhvillohet vazhdimisht.

Logo

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.