kompani e specializuar në Coffee System me një shërbim të një cilësie të lartë. Në segmentin Coffee System, ajo prodhon kafe kapsulë dhe shpërndarje të makinetave për kapsula ekskluzive.

Krijuar në 2004 nga themeluesi dhe njëkohësisht Presidenti Matteo Zanetti, kompania vazhdon traditën e përsosmërisë të Massimo Zanetti Beverage Group duke u zgjeruar vazhdimisht në treg me anë të inovacionit.

Nje histori e suksesshme që tashmë është një pikë referimi e segmentit global
të Sherbimit të Kafes. Ky vlerësim vjen nga intuita fituese: kombinim i kulturës së kafes që i reziston kohës me nevojat e klientëve, nëpërmjet cilësisë së shërbimit, zbulimeve teknologjike, distribucionit dhe kanaleve më moderne të marketingut.

Logo

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.