Solar Albania është kompania e parë në Shqipëri që bëri të mundur futjen e konceptit Europian dhe botëror për prodhimin autonom të energjisë elektrike. Me një eksperiencë rreth 20 vjecare në fushen e teknikës nga sistemet e ngrohjes së ujit deri tek sistemet e prodhimit të energjisë elektrike ku është prej 15 viteve aktiv në Hollandë. Punimet tona kanë qenë pjesë e projekteve të kompanive më serioze në Benelux s.p NUON, FENSTRA, etj.

Klient name

Logo

Category

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.