VARCH është një Firmë e Arkitekturës dhe Dizajnit të Brendshëm me shërbim të plotë, e përkushtuar për krijimin e mjediseve inovative dhe frymëzuese që pasqyrojnë dhe mbështesin kulturat dhe qëllimet unike të klientëve tanë brenda vendit të punës moderne. Ekipi ynë është i përbërë nga një grup shumë-disiplinor i profesionistëve të projektimit me thellësi dhe një larmi përvoje që na lejon të adresojmë me sukses një larmi të gjerë të llojeve të projektit. Si një firmë e drejtuar nga shërbimi, qëllimi ynë është të kuptojmë dhe mësojmë nevojat dhe objektivat e klientëve tanë dhe t’i shndërrojmë ato në arkitekturë të jashtëzakonshme dhe dizajn të brendshëm.

Klient name

Logo

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.