Vito-Konomi ligjëruar si SHPK që prej mesit të vitit 2001 ushtron aktivitetin e saj si importues dhe distributor i artikujve ushqimorë dhe kozmetikë për fëmijë si dhe produktet e higjenës personale. Vito–Konomi SHPK me të drejtën ekskluzive të importit dhe distribuimit në tregun shqiptar të produkteve të higjenës personale nga kompania ESSITY Suedi, lider në tregun botëror, si kompani bijë e SCA Hygiene Products. Ne kemi gjithashtu ekskluzivitetin e eksportit dhe shpërndarjes në tregun shqiptar dhe atë kosovar të produkteve ushqimore dhe kozmetike prodhuar nga kompania Toepfer, Gjermani.

Klient name

Logo

Category

Share

  • All
  • Business
  • Cleaning Services
  • Corporations
  • E-commerce
  • Phone Shops
  • Travel Agencies

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.