Me nje eksperiencë më shumë se 20 vjecare në kerkim të kënaqësisë konsumatore, rritjes së larmishmërisë së produkteve,shërbimit të një cilësie sipas standarteve ndërkombëtare, vijmë me një përkushtim i cili qëndron dhe kërkon të jetë gjithmonë një simbol besimi, vazhdimësie dhe cilësie për të gjithë klientet tanë. Inovacioni është çelesi i strategjisë së Worldflex dhe pjesa kryesore e rritjes së kompanisë së saj. Në vend që të fokusohet tek konkurentët , Worldflex ka dëgjuar klientët e saj në mbarë vendet dhe ka ndërtuar besnikërinë përmes prezantimeve të ideve të reja, në pershtatje të nevojave të stilit të jetës së konsumatorevë.

Klient name

Logo

Category

Share

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.