Markat e mira ju bëjnë të flisni. Markat e shkëlqyera ju lënë pa fjalë.

Si ta bëjmë këtë? Duke e kthyer zanatin tonë në shkencë. Duke përdorur procesin qe ne kemi zhvilluar gjatë viteve të punës me markat kryesore. Kur ndjekim këtë rrugë, rezultatet jane te pa diskutueshme.

Në fund të fundit, ne e dimë që nuk duhet vetem  një logo e bukur për të sjellë rezultate, kushdo mund ta bëjë këtë. Për ne, gjithçka fillon dhe mbaron me historinë e markës suaj. Një histori tërheqëse dhe pozicionimi strategjik janë themeli i madhështisë – dhe rezultateve të shkëlqyera të biznesit. Markë më e fortë, ROI më i fortë. Ky ekuacion i thjeshtë drejton gjithë mendimin dhe krijimtarinë tonë.

Konceptim Brandi

Çdo bisnes është një brand, sidomos një bisnes në hapat e para. Every business is a brand, especially a fast-growing, company. Your success is rooted in a strong brand that resonates with your clients.

Grafik Dizajn

Identitet i markës është më shumë sesa thjesht një logo eshte qellimi i markës suaj..

Faqe interneti

Faqe e internetit është ekosistemi juaj dixhital . Ai është mjeti juaj më i rëndësishëm i njohjes dhe shitjes. Kërkon planifikim dhe shqyrtim të kujdesshëm të vendimeve për navigimin, rrjedhën e përdoruesit, thirrjet për veprim, arkitekturën e informacionit dhe strategjinë e përmbajtjes.

Rritje e shitjeve

Ne jemi ndihmës për klientët tanë që të fitojnë më shumë biznes. Pavarësisht nëse është "lead generation, brand awareness" ne do të zbatojmë magjinë tonë krijuese.

Marketing Online

Marketingu i mediave sociale nuk është skema e pasurimit të shpejtë që mund t'ju jetë premtuar, por ka një potencial të rëndësishëm në ndërtimin dhe edukimin e një audience.

Personal Brand

Bizneset e suksesshme mund të gjenerojnë më shumë nga sipërmarrësit e suksesshëm që i udhëheqin ato. Markimi i vetes, përpara kompanisë suaj, ju jep mundësinë të shfrytëzoni një imazh personal më të besueshëm për të promovuar markën tuaj.

Me kënaqësi i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohë rekord për Shqipërinë, brenda 30 minutash.